Przedsiębiorstwo LABTAR Sp. z o.o.
ul. Św. Jacka 12
46-050 Tarnów Opolski
NIP: 754-001-63-27
e-mail: labtar@labtar.pl
Zadzwoń do nas
Nawozy i wypełniacze
667 822 005
e-mail: dwolek@labtar.pl
Kredy pastewne
602 696 611
e-mail: zmuda@labtar.pl
Przedsiębiorstwo LABTAR Sp. z o.o.
ul. Św. Jacka 12
46-050 Tarnów Opolski
NIP: 754-001-63-27
e-mail: labtar@labtar.pl
e-mail: dwolek@labtar.pl
e-mail: zmuda@labtar.pl
Odpowiednio zbilansowana dieta u koni
Są ludzie którzy potrafią żyć tylko dla koni i robić wszystko dla tych zwierząt. Jest to jedyny sport, który pozwala poczuć jedność z potężną a także piękną istotą, poczuć wiatr we włosach, zrozumieć co to znaczy gdy brakuje tchu z emocji. Sport ten uczy pokory i pozwala poczuć adrenalinę. Jazda konno jest niesamowitą, wciągającą pasją, polecamy każdemu spróbować i przeżyć niesamowitą przygodę, przygodę życia. Czytaj dalej
Odpowiednio zbilansowana dieta u gołębi
Hodowcy zazwyczaj karmią gołębie ziarnem zbóż, roślin motylkowatych, nasionami roślin oleistych, dodatkami soli mineralnych, witamin, kredą pastewną a także wodą. Pasze powinny być podawane w półautomatycznych karmidłach lub korytkach, dzięki temu ptaki będą otrzymywać higieniczną karmę. Czytaj dalej
Odpowiednio zbilansowana dieta u bydła
Niezależnie od celu dla którego hodujemy zwierzę tzn. czy będzie to cielę, jałówka, krowa mleczna, bydło opasowe lub może bydło przyzagrodowe optymalne skarmianie oraz warunki bytowe zwierząt gospodarskich mają ogromny wpływ na efektywność produkcji a także na rozród, rozwój i zdrowie bydła. Odpowiednio przygotowana obora, profilaktyka zdrowotna i zbilansowana pełnowartościowa dieta obniża koszty hodowli, pozwala lepiej przyswajać składniki pokarmowe a co za tym idzie lepiej wykorzystywać potencjał produkcyjny zwierzęcia. Czytaj dalej
Odpowiednio zbilansowana dieta u drobiu
Odpowiednio zbilansowana dieta u drobiu ma decydujący wpływ na wynik produkcji drobiarskiej. Dotyczy to w szczególności szybkiego wzrostu lub produkcji nieśnej dlatego ważna jest suplementacja składnikami mineralnymi.
Czytaj dalej